Prisjusteringer og inflasjon

Prisjusteringer og inflasjon

Jeg må dessverre meddele at jeg nå fremover må justere prisene mine noe opp. Jeg har kanskje en av markedets beste priser pr i dag, og jeg er klar over at mange kunder kommer igjen og igjen pga at prisene er lave og produktene er gode.

Jeg mistet min hovedleverandør nå i vinter pga en konkurs. Den kom brått og jeg hadde en stor ordre inne som gikk tapt. Jeg har funnet nye flotte leverandører og enkelte råvarer blåste meg av banen over hvor god kvaliteten var. Men.. det koster mer. Frakt har blitt dyrere, råvarene i seg selv har blitt dyrere, strøm jeg bruker til å holde produksjonslokalet varmt osv har blitt dyrt og i tillegg koster det med nettside, trykksaker, skatt, avgifter, emballasje osv. Alt det har også dessverre blitt dyrere. Jeg har strukket strikken langt og håpet at jeg kunne klare å holde meg på samme prisnivå.

Men så sitter jeg nå med årsregnskapet og regner og titter. Jeg ser at interiørbutikker selger masseproduserte lys fra Kina til samme priser som jeg selger håndlaget kvalitet med gode utvalgte råvarer for. Lys som jeg har brukt tid og omtanke på å lage. Jeg håper inderlig at dere ikke skremmes bort, men at dere støtter at et lite firma som mitt må ta grep for å overleve.

Alle bestillinger fra dere er gull verdt og jeg er helt overveldet over hvor mange «stamkunder» jeg har fått som kommer igjen og igjen. Tusen takk for all støtte, så håper jeg inderlig at denne inflasjonen og dyrtiden snart bremser opp slik at vi kan puste med magen igjen alle sammen.

Jeg håper også at flere butikker vil ta inn våre varer fremover, slik at dere kan kjøpe duftlys og smeltevoks i deres lokale interiør/blomsterbutikk eller frisørsalong for den «saks» skyld. Tips dem gjerne! Jeg jobber med ny katalog og har mange flotte nye produkter.

Tilbake til bloggen